PDA

View Full Version : برنج تراريخته

armaghan
02-28-2009, 04:15 PM
با توليد برنج تراريخته
خبر رهاسازي و توليد انبوه اولين برنج تراريخته جهان در جمهوري اسلامي ايران كه براي توليد آن از هيچ*گونه سم زيانبار شيميايي استفاده نمي*شود بازتابهاي مختلفي را در ايران به دنبال داشته است. اگرچه دهها نفر از برجسته*ترين متخصصين و كارشناسان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و جهاد كشاورزي به طور متفق*القول از اين خبر ابراز مسرت كرده و با ارسال نامه*اي سرگشاده به رييس جمهور از ممانعت*هاي برخي افراد نا آگاه ابراز نگراني كرده*اند، سازمان حفاظت محيط زيست همچنان و بدون ارايه كوچكترين دليل و مدركي بر "مسموم بودن" اين نوع برنج تراريخته پافشاري كرده و موجبات جلوگيري از توسعه علم و فناوري را فراهم مي*آورد. در اين ميان اما به نظر مي*رسد اين خبر در سطح جهاني بازتاب بسيار مطلوبي در بين متخصصين برجسته دنيا داشته است.
دكتر ايليمار آلتوسار(Illimar Altosaar) ، پروفسور دانشكده پزشكي دانشگاه اوتاواي كانادا ضمن ارسال پيام تبريكي به دكتر قره*ياضي، مجري طرح توليد برنج تراريخته، اظهار داشت:

من امروز خبر مسرت بخشي از موسسه تحقيقات بين*المللي برنج (IRRI) دريافت نمودم، تبريك مي*گويم. اخبار جمعه گذشته ABRC در خصوص برنج تراريخته در سايت Iran Mania خبر بسيار داغي بود. من بسيار خوشوقت خواهم شد كه جنابعالي بطور مفصل روشهاي كار و چگونگي انتقال ژن و سيستم بيان آن در طارم مولايي تراريخته را برايم ارسال داريد. اطلاعات مربوطه را در كجا انتشار داده*ايد؟ تصور مي*فرماييد چه زماني در مقياس وسيع در ايران توليد خواهد شد؟ از كدام پيشبر اختصاصي برگ استفاده نموده*ايد؟ من خيلي خوشحال خواهم شد جزئيات مربوط كه اين پيشرفت عظيم و مهيج را به طور مستقيم از جنابعالي بشنوم. ايران مجدداً در جهان رهبري مي*كند

برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه های مختلف به سایت زیر مراجعه كنید
www.armaghan.net